среда, 15 января 2014 г.

Кличко забирає в «Батьківщини» «незалежні» профспілки

sadfСхоже, що сірі кардинали «УДАРу» розгортують лінію фронту та переходять у наступ, тільки варто відзначити, що наступають вони на своїх колег по опозиційному табору, зокрема на «Батьківщину».
Саме так можна пояснити нову ініціативу Кличка, який надав вказівку народному депутату України «УДАРівцю» Федіру Негою розпочати переговорний процес із лідерами профспілок та їх об’єднань, які не входять до Федерації профспілок України, з метою налагодження співпраці.
Останніх «УДАРівці» хочуть використати під час проведення так званого «всеукраїнського страйку», який, нібито, заплановано організувати наприкінці січня.
Негой вже провів зустрічі із головою Конфедерації вільних профспілок України Михайлом Волинцем та головою Федерації професійних спілок працівників малого та середнього підприємництва України В’ячеславом Роєм під час яких запропонував повне фінансування та «преміювання» у разі згоди долучитися до страйку.
Передвиборчий процес стартував. Міжусобні війни почалися, і не зважаючи на те, що вони поки відбуваються під килимом, їх наслідки вже відчутні: таємні домовленості, розігрування «междусобойчиков», викидання за борт нелояльних (як, наприклад, Анатолія Гриценка) і т.д.
На єдиного кандидата від опозиції сподіватися вже не варто, адже ніхто не хоче бути номером два та перебувати у когось в тіні.
Надійка Фрідман

Комментариев нет:

Отправить комментарий