среда, 15 января 2014 г.

Парубій і Аваков змушені підкоритися Яценюку щодо Гриценка-молодшого

s

«Чорні списки» Батьківщини поповнилися новими прізвищами, точніше двома персонами з одним прізвищем. Віднині батько та син Гриценки небажані гості на Євромайдані. Все через критичний пост Гриценка-старшого в Facebook, який ледь не довів Яценюка до нервового зриву. «Батьківщина» негайно оголосила бойкот неблагонадійному однопартійцю, застосувавши репресивні заходи, щоб неповадно було, і до сина.
Гриценка-старшого звинувачують в інформаційних війнах проти власної фракції. На позачерговому засіданні, яке відбувалося за зачиненими дверима було одноголосно прийнято Яценюківське рішення про відстороненнях вказаних осіб від майданівської діяльності. Комендант всея Євромайдану Андрій Парубій та його права рука Арсен Аваков отримали особисте «спецзавдання» – у найкоротші терміни відсторонити від виконання, покладених на нього обов’язків Гриценка-молодшого та видворити його за периметр Майдану як неблагонадійного без права реабілітації.
Запровадження подібних репресивних заходів щодо незгідних з політикою Яценюка може слугувати яскравим доказом об’єктивності, викладених Гриценком фактів про те, що опозиції прийшов час згортати майданівські палатки та припиняти імітацію бурхливої боротьби.
Надійка Фрідман

Комментариев нет:

Отправить комментарий