среда, 4 декабря 2013 г.

Хто й навіщо перетворює Євромайдан на європогром?..

TiMd_9-H1JA

Я довго зволікав із цією статтею. Не став нікому доручати її написання. Понад півтори сотні побитих мітингувальників, півтори сотні побитих співробітників міліції, до півсотні побитих журналістів… Таких “випадковостей” не буває. То хто ж винен і що робити? Аналізував факти, збирав докази з різних джерел, запитував про провокації на Євромайдані поінформованих друзів і відповідав на запитання непоінформованих. Дуже прикро, що зроблені мною напередодні утворення Євромайдану найсумніші прогнози збуваються

1. ПРорвало…

Провокації почали молодики з неонацистської “Своб(л)од(т)и”, як би не відхрещувався від цього тягнибок, що разом із поплічниками подав “правильний” приклад ”побратимам”.
Постріл “соціал-націоналістичної” “Аврори” (каміння, палиці, ланцюги, коктейлі Молотова та інші “дитячі іграшки”) здетонував жахливу реакцію. Тільки от вилупки завжди встигають сховатися, а страждають підставлені ними пересічні громадяни. Їм і тільки їм, а не “опозиційним” провокаторам я щиро співчуваю. Не влаштовували б “своб(л)од(т)івці” та їхні союзники – ексремісти з «Правого сектору» - бійок, ТАКОГО б не сталося. “Беркутівці” (навіть кримські) не зробили б цього ні з власної волі, ні за наказом “злочинної влади”, якій ТАКИЙ скандал був ЗОВСІМ НЕ ПОТРІБЕН.

Комментариев нет:

Отправить комментарий